Peetri kooli maja

2016. aastal asus Peetri kooli pidaja juhatus otsima ajaloolise koolihoone (Peetri 33) taastamisele pikaajalisi alternatiive. Erinevate pakkumiste üle otsustamisel oli määravaks asukoht ning omaniku võimekus pakkuda kooli pikaajalistele vajadustele vastavat keskkonda. Pikk ja intensiivne lahenduste otsimise periood on jõudnud lõpule. Meil on hea meel teatada, et Peetri kooli majaks saab Küütri 1! Väärikas hoone – tartlastele tuntud kui Athena maja – asub Tartu vanalinnas, ülikooli peahoone ees. Otsus on linnaisadega kooskõlastatud ja igast küljest kaalutud: senisesse restorani ossa rajatakse õpperuumid, Athena keskuse pool säilib praegusel kaunil kujul. Majast saab koolimaja. Üürileping on sõlmitud 15 aastaks, alates järgmisest õppeaastast 2019/2020. Peetri kool vaatab uude aastasse tänu ja rõõmuga. Õnnistatud jõulupühi ja aastalõppu!