LAUTSTARK 2017

Juba kaheksandat korda toimub saksakeelne lauluvõistlus „Lautstark“, mis toob kokku noored saksa keele õppijad üle kogu Eesti. Võistluse eesmärk on edendada saksa keele õppimist rütmi ja muusika kasutamise kaudu ning äratada huvi saksakeelse muusika ja kultuuri vastu. 1. aprillil osalesid Peetri kooli ja lasteaia õpilased taas lauluvõistluse Tartu eelvoorus. Suur tänu õpetaja Helen Tammelehele ja muusikaõpetuse õpetajatele (Anu Part, Mari Tooming) juhendamise eest!

Peetri koolis õpetatakse saksa keelt 1. klassist A võõrkeelena, meie lasteaias tegutseb saksa keele ring.

DSC_7716

Lasteaia õpilased ja muusikaõpetaja Anu Part lauluvõistluse “Lautstark” Tartu eelvoorus.

image

 1. klassi õpilased lauluvõistluse “Lautstark” Tartu eelvoorus.

20170401_141609

Õpilased 3. ja 4. klassist lauluvõistluse “Lautstark” Tartu eelvoorus.