KERAAMIKA UUDISED

Peetri kogudus, kool ja lasteaed korraldasid 8. oktoobril käesoleval aastal lõikustänupüha laada, kus saadud tulust suur osa läheb keraamika põletusahju soetamiseks. Kõigil laadalistel oli võimalus osaleda tänuks toetuse eest personaalse keraamika töötoa loosimisel. Sedapuhku naeratas loosiõnn lapsevanem Kätlinile, kelle tütar Luuleliis osaleb juba praegu keraamika huviringis ning kes ise valmistas kolme kohtumise jooksul oma elu esimese kruusi õpetaja Airi käe all.

Novembris otsustati toetada Kodanikuühiskonna Sihtkapitali kohaliku omaalgatuse programmist meie haridusasutusele keraamika ahju ostmist 1669 euroga. Tänu sellele on tulevikus nii meie suurtel kui väikestel, nii lasteaias kui koolis enam võimalusi keraamikaga tegelemiseks. Suur tänu käsitöö õpetaja Airi Gailitile kõike eestvedamast!

katlin-ja-luuleliis

Kätlin, Luuleliis ja uus kruus